Doctorul Mircea Macovei, prima apariție oficială ca director medical și purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava

Doctorul ortoped Mircea Macovei a fost prezentat astăzi, în conferința de presă organizată la Spitalului Județean Suceava în noua sa calitate de director medical al principalei unități spitalicești din județ. Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou”   l-a  prezentat pe doctorul Mircea Macovei  în încurajatoare culori, ca un foarte bun comunicator dar și ca un excelent profesionist. Venit din  corpul de medici tineri ai Spitalului Județean, doctorul Mircea Macovei va asigura și serviciul, deloc de invidiat, de purtător de cuvânt al Spitalului.

A fost și un moment emoționant în care doctorul Macovei precum și managerul Vasile Rîmbu, au mulțumit fostului director medical, doctor Doina Ganea, care s-a pensionat dar va rămâne consultant pe probleme de oncologie a Spitalului Județean. De asemenea, s-a transmis un interval în care noul director medical va putea fi vizitabil pe telefonul mobil, de la 8 dimineața la 16.00 după amiaza, cu precizarea că în acest interval orar, doctorul Mircea Macovei prestează munca pentru care s-a pregătit, de la consultații în laborator la vizite pentru pacienții internați în saloanele din Secția Ortopedie. Cu atât mai mult, nu va putea răspunde la telefoane atunci când operează iar treaba aceasta o face aproape în fiecare zi, de la 12.00 la 16.00.

Fiind o personalitate energică, doctorul Mircea Macovei, noul director medical al Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a intrat sub cele mai bune auspicii în atenția opiniei publice prin intermediul mass media.

Puțin însă  derutat de întrebările jurnaliștilor, destul de provocatoare, doctorul Macovei  își va pregăti un discurs mai amplu la următoarea întâlnire cu presa de săptămâna viitoare când va fi prezentat un caz special de intervenție chirurgicală, în premieră la Suceava.

Dacă mai adăugăm că doctorul Macovei  este unul dintre cei mai simpatizați medici de la Spitalul Județean, datorită relației pe care reușește să o construiască zi de zi cu pacienții care stau  cârd la ușa sa, în Ambulatoriu,  există o premisă bună ca noul director medical, numit prin decizia președintelui Consiliului Județean Gheorghe Flutur începând cu 14 ianuarie a.c., pentru o perioadă de 6 luni să se achite la fel de bine și de responsabilitatea suplimentară, cea de purtător de cuvânt al Spitalului Județean, preluată de la doctorul Mihai Ardeleanu.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *