Doi adolescenți din Vicovu de Jos, frate și soră, au aprins focul la soba din baie. A curs benzină pe jos și camera a luat foc. Părinții sunt la muncă în Germania

Luni seară,  după ora 19.00, polițiștii și pompierii ISU  au fost sesizați prin 112 că a izbucnit un incendiu la o casă din Vicovu de Jos.

La fața locului, pompierii militari de la Vicovu de Sus au intervenit  cu două autospeciale, au localizat și stins incendiul înainte ca acesta să se extindă. 

S-a stabilit faptul că, în jurul orei 19 :00, fiica proprietarilor, în vârstă de 18 ani, fiind acasă împreună cu fratele de 16 ani, au încercat să facă focul în soba din baie. Au turnat benzină  în vatra centralei după care au plecat în altă cameră. Benzina s-a aprins iar focul a cuprins întreaga încăpere. Când a văzut focul izbucnit, fata  a ieșit din casă împreună cu fratele său și a apelat la  112. Părinții acestora sunt plecați la muncă în Germania.

În urma incendiului au ars mobilierul și aparatura electrocasnică din interiorul băii, ușa de la intrare în baie din termopan – pvc, mai multe articole de îmbrăcăminte și s-a degradat izolația tavanului și a pereților pe o suprafață de aproximativ 35-40 metri pătrați, fiind acoperiți cu fum. 

În urma incendiului nu au rezultat victime ci doar pagube materiale.

Imobilul în care s-a produs incendiul nu era asigurat, acesta fiind în construcție.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere din culpă”, cercetările urmând  a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Post Poliție Vicovu De Jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.