Doi adulţi şi cinci minori din Ipoteşti, intoxicaţi cu monoxid de carbon, transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava

La 27.11.2018, ora 09.30,polițiștii S.P.R. 2 Ipoteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Suceava au fost aduşi doi adulţi şi cinci minori având simptomele unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că soţii, bărbatul de 41 ani şi femeia de 40 ani, deţin o casă de locuit pe raza comunei Ipoteşti, va unde locuiesc împreună cu cei cinci copii, în vârstă de 1 an, 3 ani, 5 ani, 14 ani şi 15 ani.
La 27.11.2018, susnumiţii se aflau la domiciliu, iar în jurul orei 07.30, bărbatul a făcut focul în şemineul locuinţei. După circa o oră, membrii familiei au acuzat stări de ameţeală, ocazie cu care au solicitat intervenţia unui echipaj SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.
La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, care au preluat şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava secţia UPU pe toţi cei şapte membri ai familiei unde au fost diagnosticaţi preliminar cu ,,intoxicaţie cu monoxid de carbon”.
Locuinţa este racordată la reţeaua de gaz metan şi este prevăzută cu un coş de evacuare a gazelor ce provine de la şemineu.
În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *