Evenimente

Doi bărbați din Adâncata și Bălcăuți au murit la sfârșit de săptămână după ce au consumat alcool peste măsură

Două decese au fost anunțate la sfârșitul săptămânii în județ, provocate de consumul peste măsură de alcool.

Astfel, pe data de 11.06.2021, ora 10.00, lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, au fost sesizaţi de  personalul medical din cadrul Spitalului Județean Suceava despre faptul că la data de 10.06.2021, ora 09.50, un bărbat de 44 de ani, din comuna Adâncata, a decedat la Secția ATI a Spitalului Județean Suceava.

S-a stabilit că la 15.05.2021, în jurul orei 10.00, părinții săi au venit în vizită la locuința acestuia. În casă l-au găsit pe bărbat în camera în care acesta stătea de obicei, pe podea, întins pe spate, având spume la gură, în stare de inconștiență, mișcându-și necontrolat mâinile și având o respirație rapidă și sacadată. A fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță. care l-a transportat pe bărbat la Spitalul județean Suceava, unde a fost internat, râmânând în în continuare în stare de inconștiență, până când a decedat.

Tatăl celui decedat a declarat că, în casă, în camera în care l-a găsit căzut pe fiul său, lângă pat și sub masă erau cel puțin zece sticle de spirt medicinal a 500 ml fiecare, goale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Sâmbătă dimineață, după ora 7.00, lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la circa 300 de metri de locuință, căzut de pe o bancă de la poarta unei case.

Pe bancă  au fost identificate două peturi goale a câte jumătate de litru care conținuseră băuturi alcoolice. Bărbatul era cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice iar în ziua anterioară, acesta fusese plecat  la muncă în  orașul  Siret, iar noaptea nu s-a mai întors la domiciliu.

Și în acest caz  a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *