Mopan Suceava
Evenimente

Doi bărbați din Arbore băgați în arest pentru furturi dintr-un magazin din Botoșana. Cafea, băutură, țigări, salamuri, ornamente și gel de duș găsite la percheziția domiciliară

La data de 28.06.2024, persoane necunoscute au sustras de la magazinul Sofimar SRL (Sofi Market) din localitatea Botoșana, mai multe bunuri. În urma activităților specifice efectuate de către organele de cercetare penală a rezultat faptul că unul dintre posibili autori ce au comis furtul calificat este C. Vasile, de 25 ani, din comuna Arbore.

În baza mandatului de percheziție domiciliară emis de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gura Humorului, polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești au efectuat o percheziție domiciliară la adresa de domiciliu al suspectului C.Vasile., respectiv la imobilul situat pe str. Dealul Țapului, sat./com Arbore, ocazie cu care acesta din urmă a fost identificat, fiind de asemenea găsite mai multe bunuri ce au fost sustrase din magazinul Sofimar S.R.L. respectiv: 1 sticlă de whisky marca Jack Daniels, 41 pachete de țigarete diverse mărci, 6 recipiente ce conțin gel de duș, 112 plicuri conținând cafea solubilă nescafe, 19 plicuri conținând cafea solubilă Jacobs, ornamente din plastic, 51 brichete noi, 5 pachete vidate conținând mezeluri având aplicate etichetă cu inscripția Sofi Market și 1 telefon mobil folosit la scanarea produselor.

De asemenea, a mai fost identificat un moped marca Yamaha, împreună cu documentele acestuia, bun sustras ce face obiectul unui alt dosar penal aflat în lucru la organele de cercetare penală din cadrul P.P. Botoșana, autovehicul ce a fost ridicat și predat persoanei vătămate, după ce acesta din urmă a recunoscut bunul identificat ca fiind al său.

C. Vasile a declarat verbal faptul că bunurile au fost sustrase din magazinul SOFIMAR S.R.L., acesta fiind condus la sediul Postului de Poliție Botoșana în vederea audierii în calitate de suspect.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat și al doilea autor al infracțiunii, în persoana lui C. Viorel, de 18 ani, din sat/com. Arbore, acesta fiind condus la sediul Postului de Poliție Botoșana în vederea audierii în calitate de suspect. Față de cei doi au fost emise ordonanțe de reținere pe o durată de 24 ore, cei doi fiind introduși în CRAP – IPJ Botoșani.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other