DOI BĂRBAȚI ȘI O MINORĂ AU FURAT BĂUTURI ALCOOLICE, ȚIGĂRI ȘI ALTE BUNURI DINTR-UN MAGAZIN, LA MARGINEA

În data de 19.07.2018, ora 07.17, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Rădăuți, despre faptul că, în noaptea de 18/19.07.2018, persoane necunoscute au sustras bunuri din sediul unei societăți comerciale din comuna Marginea.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în noaptea de 18/19.07.2018, prin spargerea unui geam al magazinului, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras băuturi alcoolice, țigări și alte bunuri, prejudiciul urmând să fie stabilit de partea vătămată.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorii furtului au fost identificați ca fiind doi bărbați de 27 și 33 de ani și o minoră de 17 ani, toți din comuna Marginea.
Cercetările continuă pentru identificarea celei de-a patra persoane implicate în comiterea furtului.
În cauză s-a reușit recuperarea prejudiciului în proporție de 90%, respectiv circa 2.500 lei, bunurile fiind restituite persoanei vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *