Doi bătrâni de 82 de ani, prinși de angajații Delgaz că foloseau ilegal curent din rețea, în urma unui apel anonim. Lucrătorii au chemat polițiștii prin 112 să constate infracțiunea

Ieri, 22.03.2021, înainte de ora 13.00, polițiștii suceveni au fost sesizați prin 112, de către angajat al firmei Delgaz SA, s-a sesizat despre faptul că la o locuință situată în municipiul Suceava, de pe strada Vișinilor, a descoperit o instalație clandestină de alimentare cu energie electrică.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că în casa indicată  locuiesc două persoane în vârstă de 82 de ani, soț și soție.  

La 22.03.2021, în urma unei sesizări anonime echipa operativă din cadrul SC Delgaz SA s-a deplasat la imobilul de pe strada Vișinilor, găsind aici o instalație electrică clandestină efectuată în scopul ocolirii aparatului de măsură a energiei electrice.

Prejudiciul urmează a fi stabilit de experți din cadrul SC Delgaz S.A.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de ,,furt” și executarea de instalații clandestine privind energia electrică și gazele naturale, dosarul urmând a fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *