Mopan Suceava
Actualitate

Doi căței căzuți într-un canal salvați de un echipaj ISU Suceava. La intervenție au participat și doi elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, aflați în practică la ISU Suceava

Cu doar două ore înainte de a ieși din tura de 24, echipajul de căutare/salvare al ISU ”Bucovina” Suceava a primit un apel de urgență prin care erau anunțați că doi căței au căzut într-un canal tehnologic la o clădire dezafectată a fostei centrale termice a Sucevei, a anunțat maior Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. La intervenție au participat și doi elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, Denis Ciutacu și Alex Huțanu, aflați în practică la ISU Suceava.

” Cu doar două ore înainte de a ieși din tura de 24, echipajul de căutare/salvare a primit nota de anunțare… Dis-de-dimineață, doi căței au căzut într-un canal tehnologic, la o clădire dezafectată a fostei centrale termice a Sucevei.

Paznicul obiectivului, care avea grijă de ei, i-a scăpat din priviri pe cei doi năzdrăvani, iar aceștia au plecat să exploreze zona. Din păcate, au căzut prin niște fante din beton direct în canal, iar acum scânceau după ajutor.

Pentru echipajul salvator nu a fost o misiune grea. Dimpotrivă! Atunci când ai accesoriile potrivite, intervenția este mult ajutată. Un lasou și rând, pe rând, cei doi năzdrăvani au fost aduși la suprafață.

Protectorul lor, om cu suflet mare, i-a luat în primire și le-a mulțumit salvatorilor pentru promptitudine și empatia arătată!

Alături de experimentații plt.adj. Nicu Bursuc, plt.adj. Sorin Mihăiescu și plt.adj. Adrian Cucu, au fost și doi elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, Denis Ciutacu și Alex Huțanu, aflați în practică în unitatea noastră, și care au participat pe viu la o intervenție din categoria „orice viață contează. Felicitări întregului echipaj!”, transmite ISU Suceava.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=775296494793294&id=100069388501781&rdid=NQaCwaMTjq0yST32

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *