Evenimente

Doi cheflii s-au încăierat în plină zi pe terasa de la ”Gang”, de pe bulevardul George Enescu. Când au apărut polițiștii, cei doi s-au împăcat

La 09.08.2021, orele 15:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că doi bărbați se bat la terasa denumită generic “în Gang” de pe bulevardul George Enescu, la blocul T90.

Au fost identificați Teodor S. de 51 ani și Cătălin G. de 28 ani, ambii sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au declarat că  s-au agresat reciproc pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului exagerat de alcool.

Mai întâi, Teodor S.  a relatat faptul că celălalt l-a lovit cu pumnul în față. El nu a cooperat cu lucrătorii de poliție și a refuzat să dea detalii despre vătămarea suferită. Totodată a relatat că nu dorește să depună plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violenţe împotriva lui Cătălin G. și a refuzat să scrie și să semneze orice act în acest sens.

Cătălin G. a declarat că nu dorește să depună plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violenţe împotriva Teodor S..

A fost întocmit  proces verbal de constatare, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „lovirea sau alte violente”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Poliţiei Mun. Suceava.     

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *