Actualitate

Doi dintr-o lovitură. În timp ce verificau un transport de lemn fără acte în Putna, polițiștii au surprins și un al doilea transport, tot fără aviz

Ieri după amiază, pe la ora 15.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au oprit pentru control, autoutilitara Ford Transit, care circula pe DN2H, de pe raza comunei Putna, transportând lemn foc fag,  condusă de un șofer din orașul Vicovu de Sus. Transportul de material lemnos nu avea un aviz de însoțire.

În timp ce polițiștii conduceau transportul de material lemnos către A.P.L. Putna – Ocolul Silvic Putna, au observat că  din sens  vine un alt autovehicul, un  VW LT, care transporta de asemenea material lemnos.  Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei, aceasta fiind oprită pe un drum comunal  Și aceasta transporta lemn foc  fag fără acte, fiind condusă de un bărbat din Putna. Transportul ilegal a fost de asemenea condus la A.P.L. Putna – Ocolul Silvic Putna, unde, în urma inventarierii materialului lemnos a stabilit faptul că în autoutilitara marca Ford Transit  se afla cantitatea de 1,00 mc lemn foc fag în valoare de 265 lei, iar în autoutilitara Volkswagen LT, se afla cantitatea de 1,86 mc lemn foc fag în valoare de 438 lei.

Cei doi au fost sancționați contravențional iar lemnul a fost confiscat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *