Doi frați din Vicovu de Jos s-au încăierat la Rădăuți. Unul a sunat la 112, celălalt s-a dus cu reclamația direct la Poliție

La 21.03.2021, ora 21.00, Politia municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de către F.B., de 21 ani, din comuna Vicovu de Jos, cu privire la faptul că fratele său, V.B., de 29 ani, din aceeași localitate, provoacă scandal.  

În urma deplasării la fața locului, respectiv pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuți, a fost  identificat F.B., care a relatat faptul că a avut o stare conflictuală cu fratele său V.B., conflict ce a degenerat, acesta lovindu-l cu palma în zona feței.

A fost completat un formular de evaluare a riscului ocazie cu care s-a constatat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă F.B. a precizat că nu dorește să se emită un ordin de protecție si nu depune plângere scrisă cu privire la cele întâmplate.

La sediul Poliției municipiului Rădăuți a fost identificat și fratele mai mare, V.B., care a reclamat faptul că în urma unui conflict cu fratele său mai mic, F.B, a fost lovit și el în zona feței de către acesta.

S-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului existând un pericol iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu însă V.B. nu a fost de acord să îl semneze.

El a declarat că se va prezenta la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a fi evaluat și și-a rezervat dreptul de a depune plângere scrisă.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *