Doi frați minori din Hănțești, unul de 13 ani, celălalt de 11 ani căutați de poliție. Copiii au plecat de la bunicii la care locuiesc și nu s-au mai întors

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a minorilor  Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel de 13 ani, cu domiciliul în comuna Hănţeşti, județul Suceava și Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ de 11 ani, cu același domiciliu.

În data de 19.11.2019 cei doi au plecat de la domiciliul bunicilor din satul Probota, orașul Dolhasca, unde locuiesc de aproximativ două luni și nu au mai revenit.

Minorii frecventează cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, stațiile CFR și se deplasează cu trenul. Anterior au fost găsiți atât pe raza localităților Suceava și Dolhasca cât și în localități din județul Iași (Pașcani).

Semnalmente:

Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel – înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond, ochi albaştri 

La momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră și pantaloni de culoare închisă;

Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ – înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond, ochi albaştri.

La momentul plecării era îmbrăcat o geacă de culoare roșie cu dungi albe și pantaloni de culoare închisă;

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, apelaţi Poliţia prin 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *