Doi hoți din Ilișești, prinși de polițiști. Cei doi au încercat să jefuiască la sfârșitul lunii trecute o bătrână de 74 de ani și un moș de 85 de ani

În cursul zilei de vineri, 7 decembrie a.c., în urma activităților operative întreprinse și a probatoriului administrat, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi tineri de 19 și 29 de ani, ambii din comuna Ilișești, suspecți pentru comiterea infracţiunilor de „tentativă la tâlhărie calificată” şi „tentativă la infracţiunea de furt calificat”, fapte comise pe raza localității de domiciliu.
În sarcina celor doi, polițiști au reținut faptul că, pe 28 noiembrie a.c., ora 23.18, s-au cei doi au intrat în locuința unei femei de 74 de ani din Ilișești, pe care au amenințat-o, cerându-i să le dea banii pe care îi avea. În noaptea care a urmat de 28/29 noiembrie a.c., cei doi au pătruns în curtea imobilului unui bătrân de 85 ani din aceeși localitate și au provocat distrugeri la ușa de acces, încercând să pătrundă în interior.
Cei doi suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *