Doi hoți prinși și băgați în arest. Unul a furat dintr-o frizerie, celălalt dintr-o locuință din municipiul Suceava

Polițiștii suceveni au anunțat că în continuarea cercetărilor din data de 29.01.2021 privind  furtul calificat dintr-o frizerie  situată pe strada Stațiunii  din municipiul Suceava, în baza unui mandat de  percheziție domiciliară lucrători din cadrul B.I.C. și o grupă de la Intervenție Rapidă s-au deplasat la o locuință situată pe strada Bistriței din Suceava, unde l-au identificat pe un anume Dani Geanini Iulius împreună cu concubina sa. Cu ocazia percheziției domiciliare s-au ridicat mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și un televizor bunuri care a fost sustras în noaptea de  28/29.01.2021 din frizeria de pe strada Stațiunii.

În urma probatoriului administrat în cauză de către lucrători din cadrul biroului de investigații criminale din cadrul poliției municipale, la 30.03.2021, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii fata de Dani Geanini Iulius  pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat” , acesta fiind introdus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J Suceava.

De asemenea, în continuarea cercetărilor privind furtul calificat din anexa locuinței unui proprietar din municipiul Suceava, în urma activităților informativ-operative și de cercetare penală desfășurate de lucrătorii Poliției Municipiului Suceava – Biroul de Investigații Criminale, a fost identificat autorul faptei în persoana lui Ureche Vasile de 47 ani din orașul Cajvana.

În urma probatoriului administrat în cauză, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava – Biroul de Investigații Criminale s-a luat măsura reținerii preventive pe o perioadă de 24 de ore față de suspect, cel în cauză fiind introdus în C.R.A.P. din cadrul  I.P.J. Suceava.

În cursul zilei de 31.03.2021 acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile

În continuare se fac cercetări față de suspectul Ureche Vasile sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, cercetările fiind continuate de lucrătorii B.I.C. Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *