Doi indivizi care au provocat scandal în autobuzul Fălticeni – Valea Glodului au fost reținuți

Polițiștii suceveni au continuat cercetările privind agresiunea din 12.10.2018, asupra unui băiat de 16 ani, din comuna Vulturești.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Preutești iar din cercetări s-a stabilit că în acea zi, Z. D.R. , de 20 ani, Z.C.I.  22 de ani, ambii din comuna Vulturești și C.V.A., în timp ce se aflau în autobuzul deținut de o firmă din Suceava, ce efectua activități de transport public regulat pe ruta Fălticeni –Valea Glodului, l-au lovit pe L.I.I.

De asemenea, s-a stabilit că acești autori au tulburat grav ordinea și liniștea publică în mijlocul de transport în comun, motiv pentru care a fost extinsă urmărirea penală și cu privire la infracțiunea de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.     

Urmare a cercetărilor, a fost documentată activitatea infracțională a lui Z.C.I., în alte două cauze penale, ce au fost reunite dosarului penal inițial, la 21.01.2019.

La 22.01.2019 s-a procedat la ducerea la îndeplinire a mandatelor de aducere privind pe suspecții Z.C.I. și Z.D.R., ce se sustrăgeau urmăririi penale, după cercetarea acestora fiind dispusă reținerea lor pentru 24 ore.

Azi a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale în cauzele reunite, după audierea inculpaților aceștia urmând a fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea luării unor măsuri preventive privative de libertate față cei doi. Suspecții au fost introduși în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *