Doi indivizi din Berchișești, reținuți după ce au făcut scandal, i-au înjurat și amenințat pe polițiștii chemați să-i calmeze

Doi indivizi din Berchișești au fost reținuți ieri 8 iunie după ce cu câteva zile în urmă au provocat un scandal în sat, amenințând și pe polițiștii chemați să îi calmeze.

Astfel, pe 04.06.2021, orele 21:05, lucrătorii Secției 10 P.R. Gura Humorului au fost sesizați prin 112 despre faptul că un anume Ursu Gheorghe din Berchișești este agresiv.

Polițiștii l-au identificat la fața locului pe apelantul M.S.  care a relatat că pe la orele 21:00, când s-a întors la domiciliu, l-a găsit pe fratele său Ursu Gheorghe aflat sub influența băuturilor alcoolice și încercând să dea foc locuinței sale. Când M.S. a intervenit pentru a-l opri, a fost amenințat cu moartea.

A fost identificat și Ursu Gheorghe, în stare vădită de ebrietate, care a devenit recalcitrant în prezența patrulei de poliție, adresând injurii apelantului și tuturor persoanelor aflate în apropierea locuinței, motiv pentru care s-a încercat imobilizarea acestuia.  Atunci a intervenit și Catargiu Nicolai, tot sub influența băuturilor alcoolice, care a început să se manifeste agresiv verbal asupra organelor de poliție.

Cu privire la distrugerile produse de numitul Ursu Gheorghe, s-a constatat că acesta a spart un geam de la locuința apelantului.

Catagiu Nicolai a fost sancționat contravențional atunci cu amendă în valoare de 3.000 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Urmare a acestui eveniment, la 08.06.2021, față de suspecții Ursu Gheorghe și Catargiu Nicolai s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, începând cu data de 08.06.2021, orele 17:00, până în data de 09.06.2021, orele 17:00, cei doi fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *