Mopan Suceava
Actualitate

Doi indivizi din Liteni care au provocat sandal pe terasa unei crâșme din Burdujeni, reținuți și băgați în arestul IPJ

Polițiștii suceveni au dispus reținerea și introducerea în arest a doi indivizi din Liteni care au provocat sandal în data de 10 martie a.c. pe terasa unei crășme din Cartierul Burdujeni.

La data de 10.03.2023, ora 23:45, Secția Urbană de Poliție Burdujeni  a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant s-a produs o altercație între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni  care au constatat din verificările preliminare că pe fondul consumului de alcool un tânăr de 19 ani din orașul Liteni, l-a lovit cu un scaun pe un bărbat de 38 ani din municipiul Suceava, fiindu-i provocate suferințe fizice apoi, cu o sticlă l-a lovit pe un alt bărbat de 37 ani.  Agresorii sunt Tâmpăscu Cristian Ilie și  Șuleru Mihai Florin.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care a acordat de îngrijiri bărbatului de 38 de ani fără a fi necesar transportul acestuia la unitate medicală și l-a preluat pentru investigații suplimentare pe celălalt bărbat agresat de 37 de ani.

Cauza a fost preluată ulterior de către polițiștii judiciariști din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava, fiind efectuate cercetări și administrat probatoriu privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, și tulburarea ordinii publice.

După efectuarea cercetărilor și administrarea materialului probator s-a dispus continuarea urmăririi penale față de agresorul de 19 ani dar și față de celălalt bărbat, de 35 de ani, din orașul Liteni care s-a stabilit că a participat și el la săvârșirea faptelor.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunerea măsurii de arestare preventivă.

                

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *