Doi indivizi din Zaharești – Stroiești au ajuns în arest după ce i-au luat la bătaie pe doi consăteni

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au continuat cercetările în cazul unei agresiuni de pe raza localității Zaharești, reținând în arestul IPJ Suceava doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În ziua de 14.07.2022, înainte de ora 18.00, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Şcheia au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie din satul Zaharești, comuna Stroiești, despre faptul că concubinul său a fost lovit de două persoane.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violențe”.

În urma activităților informativ-operative și de cercetare penală efectuate de către lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, la data de 15.07.2022, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovirea sau alte violențe în infracțiunea de vătămare corporală constând în aceea că la data de 14.07.2022, în jurul orei 17.30, un bărbat a lovit cu un scaun din lemn persoana vătămată, provocându-i leziuni în zona capului.

Totodată, s-a stabilit că cei doi agresori au aplicat lovituri cu pumnii și tatălui persoanei vătămate.

În urma cercetărilor, polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat față de cei doi agresori de 29 și 22 ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.