Doi marocani prinși de polițiștii de frontieră sireteni după ce au trecut granița cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Siret în cooperare cu reprezentanți ai Poliției orașului Siret au depistat doi tineri din Maroc care intenționau să ajungă în Spațiul Schengen. Cei doi cetățeni străini au fost predați autorităţilor de frontieră ucrainene în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, 31 martie a.c., în jurul orei 23.20, au fost depistați doi cetățeni străini care se deplasau pe jos, pe raza localității Siret, județul Suceava.

Întrucât cei doi bărbați nu aveau documente asupra lor și nu își justificau prezența în zonă, au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că sunt cetăţeni din Maroc, ambii în vârstă de 20 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetățeni străini au fost predați autorităților de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *