Doi minori din Vama nu aveau căști la telefoane și s-au gândit să le fure din Kaufland, la Vatra Dornei

Ieri, 21.04.2019, la ora 13.06, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată  telefonic de către un agent de pază al magazinului Kaufland din Vatra Dornei despre faptul că două persoane au sustras bunuri din incinta supermarketului.   

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 12.40, doi minori de 15 ani și 17 ani, ambii din comuna Vama, s-au deplasat la magazinul Kaufland din Vatra Dornei, str. 22 Decembrie.

În interiorul magazinului aceștia au sustras fiecare câte o pereche de căști audio pentru telefoane mobile,  în valoare de 69,99 lei, pe care le-au scos din ambalajul de plastic, iar unul dintre băieți le-a introdus în buzunarul gecii sale. 

Cei doi minori s-au despărțit, minorul cu căștile în buzunar fiind oprit de un agent de pază în momentul când acesta a ieșit din zona delimitată produselor comerciale, iar celălalt minor a fost oprit după ce a trecut de casa de marcat.

Ambii autori au recunoscut comiterea faptei și au predat bunurile sustrase, care au fost găsite asupra unuia dintre ei.

Prejudiciul creat în urma comiterii infracțiunii este în valoare totală de 139,98 lei și nu a fost recuperat întrucât bunurile au fost uzate ca urmare a scoaterii din ambalajul de plastic.

Celor doi minori li s-a  întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *