Doi morți și patru răniți într-un accident rutier petrecut în seara aceasta pe DN17 între Stoiești și Ilișești. Galerie foto ISU Suceava

În această seară, în jurul orei 21.15, pe DN17, la ieșirea din localitatea Stroiești către Ilișești, un autoturism care venea dinspre Gura Humorului a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal într-o altă mașină care circula dinspre Suceava către Gura Humorului. În urma impactului, primele constatări ale serviciilor de urgență – Pompierii militari cu echipaje SMURD și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), sunt dramatice: două persoane decedate și alte patru rănite, printre care și doi copii. Copiii răniți și doi adulți au fost  transportați cu ambulanțele la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava. O persoană a fost încarcerată, trebuind să fie extrasă din fiarele contorsionate ale autovehicolului de către pompierii militari. Aceștia au intervenit la locul accidentului  cu două autospeciale iar SAJ cu patru ambulanțe.

Au murit în accident șoferul și soția acestuia, ambii în vârstă de 70 de ani, amândoi din automobilul care circula regulamentar dinspre Suceava.

Circulația rutieră a fost oprită mai multe zeci de minute, pe ambele sensuri de circulație pe DN17 în zona producerii accidentului. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *