Doi pompieri suceveni aflați în trafic, intervenție promptă la un accident rutier, la Bunești

Un mesaj emoționant transmis de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de urgență ”Bucovina” Suceava, neobositul locotenent Alin Găleată. O dovadă în plus că pompierii suceveni își fac treaba 24 de ore din 24. De aceea și sunt mereu în fruntea topului privind încrederea pe care cetățenii din județ o manifestă în mod constant, contabilizată în sondajele periodice:

”Chiar dacă a venit mai târziu, trebuie să împărtășim cu voi o fotografie și povestea ei. Astăzi, în jurul orei 11:30, s-a produs un accident rutier pe raza localității Bunești, în care au fost implicate un autoturism și un motoscuter. Pe vehiculul din urmă se aflau două persoane, un bărbat și o femeie, care au fost grav rănite.

Maiorul Marian Ruscan și locotenentul Ionuț Cobziuc, aflați în trafic, au intervenit și au acordat primul ajutor medical victimelor. O victimă a fost așezată în poziția laterală de siguranță, iar la cea de-a doua, i-a fost imobilizată manual coloana cervicală, care putea fi lezată. Concomitent, pompierii militari au solicitat la 112 resurse medicale specializate, iar la fața locului s-au deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni și un echipaj SAJ.

Răniții au fost preluați de către cele două ambulanțe, SMURD și SAJ, și transportați de urgență la spital.

Maiorul Marian Ruscan este desemnat prim-adjunct al inspectorului șef, iar locotenentul Ionuț Cobziuc este adjunct al șefului Centrului Operațional, din cadrul ISU Suceava.”

Cinste lor, exemplu bun de urmat!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *