Doi puradei de 8 și 10 ani,din cătunul de romi din Voitinel puși pe fumat, au dat foc la 150 de baloți de fân

Ieri pe la  ora 12.00, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipale Rădăuți a fost sesizat de pompierii din cadrul din cadrul Gărzii Vicovu de Sus, cu privire faptul că pe raza comunei. Voitinel, are loc un incendiu. 

Deplasându-se la fața locului, pompierii și polițiștii  au constatat faptul că  în zona cătunului de rromi, în curtea imobilului aparținând lui Florin-Sergiu N., de 28 ani, localnic, a avut loc un incendiu, în urma căruia au ars un număr de 150 de baloți de fân.

Pentru stingerea incendiului a intervenit o autospecială de pompieri militari din cadrul Gărzii Vicovu de Sus, care au stabilit ca și cauză a producerii: „foc produs prin jar sau țigară”.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că ieri, 31 octombrire, în jurul orei 11.00, doi minori, de 10 respectiv 8 ani,  în timp ce se aflau în curtea imobilului menționat, s-au ascuns după stogul de baloți aparținând lui Florin-Sergiu N. pentru a fuma. Neatenți, în timp ce fumau, cei doi puradei  au aprins stiva de baloți,  rezultând distrugerea în totalitate a unui număr de 150 de baloți de . Prejudiciul estimat de persoana vătămată este de aproximativ 1.000 de lei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *