Doi putneni au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu o maşină pe dealul Crucii

Ieri seară, 08.09.2019, la ora 19.50, I.G. un bărbat de 58 de ani, din comuna Putna, judeţul Suceava împreună cu B.C. de 21 ani, din aceeași localitate, au ieșit cu autoturismul marca Mitsubishi Pajero în pădure în zona dealului Crucii de pe raza comunei Putna.

La un moment dat bărbatul de 58 de ani, conducătorul autoturismului, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, a pierdut controlul autovehiculului, care, din cauza terenului accidentat și abrupt, s-a răsturnat oprindu-se pe platoul Dealului Crucii.

Autoturismul a fost ridicat de un utilaj industrial (TAF) urmând a fi transportat la locuința de domiciliu a conducătorului autoturismului.

I.G. s-a deplasat pe jos de la locul producerii evenimentului, pe o distanță de aproximativ 1.5 km, până pe DC Putna, unde se afla un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Rădăuți, care i-a oferit îngrijiri medicale, după care l-a preluat și transportat la spitalul din Rădăuți, ulterior fiind transportat la spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „politraumatism prin autoaccidentare” şi transferat pe secţia neurochirurgie.

S-a luat legătura telefonic cu tânărul de 21 de ani, care nu se mai afla la locul accidentului, care a relatat faptul că s-a deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți unde a fost diagnosticat cu „contuzie șold”.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *