Doi putneni, un vicovean, un bilcan și o șoferiță din Straja, prinși ieri de polițiști transportînd lemn fără acte

Ieri 23.06.2022, în intervalul orar 18.00 – 24.00, polițiștii de la Rădăuți și Gălănești au efectuat o razie pe raza lor de competență, idetinficând nu mai puțin de 5 transporturi ilegale de lemn, cele mai multe în interiorul  comunei Putna.

Astfel, pe DN 2 H pe raza comunei Putna, județul Suceava a fost identificat automobilul marca Ford condus de A.P., domiciliat în comuna Putna care transporta  cantitatea de 3,95 m.c. material lemnos (2,37 mc. buștean gater și 1,58 mc lemn foc molid) fără documente de proveniență.

Tot pe DN 2 H în Putna, a fost identificat automobilul Ford condus de F.S., domiciliat în comuna Bilca, județul Suceava care transporta  cantitatea de 1,98 m.c. lemn foc fag fără documente de proveniență.

Pe drumul forestier ”Timotei” de pe raza comunei Putna a fost identificat automobilul Mercedes Benz Sprinter, condus de B.D., domiciliat în comuna Putna, satul Gura Putnei care transporta  cantitatea de 4,24 m.c. material lemnos bușteni de gater, în valoare de 2476 lei, fără documente de proveniență.

Pe DN 2 H, în interiorul comunei Putna, a fost identificat automobilul  Mercedes, condus de M.N., domiciliat în comuna Vicovu de Jos, care transporta  cantitatea de 3,37 m.c. lemn foc fag, în valoare de 583 lei fără documente de proveniență.

Pe DN 2 H în interiorul comunei  Vicovu de Jos, a fost identificat automobilul Ford Transit condus de șoferița A.B.  domiciliată  în comuna Straja, județul Suceava care transporta  cantitatea de 2,29 m.c. lemn molid , în valoare de 279  lei, fără documente de proveniență.

În toate cauzele s-a dispus inventarierea și confiscarea materialului lemnos cu participarea organului silvic competent, iar conducătorii auto au fost sancționați conform Legii 171/2010.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *