Doi suceveni băgați în arest, fiind prinși la volan conducând la limita comei alcoolice

Conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și alte fapte asociate, sunt câteva infracțiuni care au dus la reținerea și încarcerarea a zeci de șoferi.

Și în acest week-end, polițiștii suceveni au dispus reținerea altor doi șoferi cu alcoolemii foarte mari.

La 03.05.2019 s-au continuat cercetările privind infracțiunea de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală” comisă de un bărabt de 40 ani, din mun. Fălticeni, care la data de 28.04.2019 a condus  autoturismul pe str. 1 Mai din municipiul Fălticeni și a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, având o alcoolemie de 2,93 mg/l alcool pur în sânge.

Față de suspect s-a dispus reținerea pentru 24 de ore și a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

La 03.05.2019, ora 15.53, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, pe DN 2E, în interiorul localităţii Capu Codrului, comuna Păltinoasa, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 44 ani, din comuna Păltinoasa.

Deoarece, conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând cu 03.05.2019, ora 19.30, cel în cauză fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *