Doi suceveni cheflii au fost accidentați aseară pe bulevardul Corneliu Coposu pe când traversau strada neregulamentar și fără să se asigure

La 23.02.2021, în jurul orei 19.10, un șofer de 30 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un  autoturism  Audi, pe bulevardul Corneliu Coposu din oraș, având direcția de deplasare dinspre strada Calea Obcinilor spre strada Bistriței, a surprins şi accidentat doi bărbați, D.I. de 38 ani, din municipiul Suceava și Z.A.V., de 34 ani, din satul Văratec, orașul Salcea care fiind în stare de ebrietate, s-au angajat neregulamentar în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni,  care a fost transportați de către  de o ambulanță, la Spitalul Județean Suceava unde au fost diagnosticați precum urmează: D.I. cu contuzie toraco-abdominală, stare avansată de ebrietate iar Z.A.V. cu  contuzie toraco-abdominală, escoriație temporală stg., stare avansată de ebrietate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  0,00 mg/l şi ulterior i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii  cu exactitate a alcoolemiei.

Z.A.V. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce D.I. a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.