Doi suceveni cu depresie, consumatori de alcool, s-au spânzurat ieri la Zvoriștea și Dolhasca

Doi suceveni, din Zvoriștea și Dolhasca, au ales să își pună capăt zilelor ieri, duminică, 13 iunie.

Pe la ora 7.00 dimineața, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către u bărbat din localitate, cu privire la faptul că în urmă cu puțin timp l-a găsit în curtea locuinței pe fratele său Vasilică B., de 48 ani, decedat.

Polițiștii l-au găsit pe acesta  cu o sfoară legată de gât, tăiată după ce anterior el se spânzurase de scheletul metalic al viei din curte. Când l-a găsit, fratele i-a tăiat de grabă frânghia și a încercat să-i acorde primul ajutor, însă acesta nu mai prezenta semne vitale.

Din discuțiile purtate cu fratele defunctului, a rezultat că acesta a mai încercat în trecut să își ia viața, însă de fiecare dată a fost oprit la timp. Persoana decedată se afla într-o stare de depresie în ultima vreme.

Defunctul locuia cu mama sa și cu fratele său în același imobil din  Dolhasca și din spusele acestora, acesta se neglija din punct de vedere al igienei, al hranei și sănătății. Totodată, obișnuia să consume zilnic băuturi alcoolice în cantități considerabile.

 

În aceeași zi, înainte de ora 19.00, polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, au fost sesizaţi prin  112 despre faptul că, Maricel S., de 59 ani, din comuna Zvoriștea, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale.

Bărbatul locuia singur în locuința părintească în satul Stânca, comuna Zvoriștea. Era necăsătorit și nu avea un loc de muncă. Duminică după amiază, în jurul orei 16.30, acesta s-a deplasat la locuința vecinei sale V.R. cu intenția de a-i lăsa o sumă de bani pentru sora sa E.S., spunându-i că el va pleca, întrucât s-a săturat de viață. Pe la  orei 18.40, E.S. a ajuns la casa părintească și l-a găsit pe fratele său spânzurat cu o funie de o grindă în șură. A solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului și cu ajutorul unor vecini a tăiat funia și a dat jos cadavrul fratelui său. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul lui Maricel S..

Bărbatul obișnuia să consume băuturi alcoolice iar familia nu avea la cunoștință dacă avea anumite probleme personale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.