DOI TINERI DIN BRODINA CARE CIRCULAU CU O MAŞINĂ MODIFICATĂ ŞI CU NUMERE FALSE PRINŞI CU ŢIGĂRI ŞI BĂUTURĂ DE CONTRABANDĂ

La 27.09.2018, în jurul orei 18.15, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a identificat pe DJ 176, din comuna Brodina, un autoturism staționat, în interiorul căruia se aflau doi tineri de 18 și 23 ani, ambii din comuna Vatra Moldoviței.
În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat cantitatea de 470 de pachete cu țigări, de proveniență Dutty Free, bunuri pentru care, cei doi nu au prezenta documente legale de proveniență.
Interogând bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, seria de șasiu a autoturismului aparține unui autoturism înmatriculat în străinătate, iar plăcuțele aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism al cărui proprietar este un bărbat din municipiul București.
În cauză s-a dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „contrabandă în formă agravantă” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, țigările în valoare de aproximativ 5.000 de lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *