Mopan Suceava
Actualitate

Doi tineri, un băiat de 21 de ani și o fată de 15 ani, răniți grav la Mălini după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit de o mașină și a luat foc

Doi tineri, un băiat de 21 de ani și o fată de 15 ani au fost victimele unui grav accident rutier petrecut în această după amiază, înainte de  ora15.00, în localitatea Mălini.  Motocicleta pe care se aflau cei doi a intrat în coliziune cu un autoturism. între un autoturism și o motocicletă pe raza localității Mălini.

Tinerii răniți, cu multiple traumatisme, au fost  transportați la spital pentru îngrijri medicale. În urma impactului, motocicleta a luat foc, acesta find stins de persoanele aflate la fața locului, până la sosirea pompierilor. Au intervenit militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Polițiștii au stabilit ulterior detaliile producerii accidentului:

Astăzi, in jurul orei 14:40 pe raza comunei Malini a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicleta pe care se aflau două persoane.

A rezultat rănirea conducătorului motocicletei de 21 de ani și a pasagerei acestuia de 15 ani, ambii localnici, victimele fiind conștiente și cooperante.

Din primele cercetări, este vorba despre o depășire a unui auto de către motocicletă, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii.

Conducatorul motocicletei nu posedă permis de conducere și are 0.04 mg/l in aerul expirat la testarea cu aparatuletilotest. Conducătorul are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Tot din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție. Sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal intocmit pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *