Doi tineri, unul din Marginea şi unul din Blica, care transportau material lemnos fără acte, prinşi de poliţie la Suceviţa

La 09.10.2018, ora 20.45, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A din comuna Sucevița, două autoutilitare, una condusă de un tânăr de 19 ani, din comuna Bilca și cealaltă condusă de un tânăr de 20 de ani, din comuna Marginea, care transportau material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cei doi tineri nu dețin documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, tânărul de 19 ani transporta ilegal cantitatea de 2,94 m.c. lemn de foc de esență fag, iar cel de 20 de ani, transporta ilegal cantitatea de 2,20 m.c. lemn de foc de esență fag.
Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare totală de 463 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *