Doi vicoveni au ajuns la spitalul din Rădăuți după ce s-au răsturnat cu mașina pe calea ferată, la Horodnic

În noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c.,  în jurul orei 01.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că la Spitalul municipal s-au prezentat doi bărbați cu leziuni corporale, care  refuză să declare ce li s-a întâmplat.

Polițiștii deplasați la unitatea medicală i-au identificat  pe cei doi bărbați, unul de 32 de ani și celălalt de 39 de ani,  ambii din orașul Vicovu de Sus, care prezentau leziuni ușoare și care, au declarat faptul că, nu știu ce li s-a întâmplat, dar au fost pasageri într-o mașină ce s-a răsturnat, după care, au plecat din spital. Autoturismul a fost identificat de polițiști în jurul orei 01.40 răsturnat pe calea ferată și fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în afara localității Horodnic de Jos.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 11.09.2019, în jurul orei 00.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H pe raza comunei Horodnic de Jos, bărbatul de 39 de ani din orașul Vicovu de Sus a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în șanț și s-a răsturnat pe terasamentul căii ferate.                                                                                                

În urma accidentului, a rezultat  rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din vehicul, un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate.

Pe timpul cercetărilor, în jurul orei 03.00, conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus și a fost condus la spital, unde, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest,  cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *