”Dolar” și doi parteneri l-au lăsat fără covoarele proaspăt spălate pe un bărbat din Ilișești. Cele șapte covoare salvate de vecin

Un bărbat din Ilișești a rămas fără covoarele proaspăt spălate, pe care le pusese, pe gardul locuinței, la uscat. Din fericire pentru el, un vecin vigilent, l-a sunat să-l întrebe dacă mai are covoarele pe gard, spunându-i că a găsit 7 covoare într-o căruță, lângă care străjuia un  bărbat zis Dolar dimpreună cu doi colaboratori.

Iată firul poveștii, de pe nota polițiștilor:

La 24.11.2020, ora 22:55, lucrătorii SPR 9 Șcheia, au fost sesizați de către un bărbat de 56 ani, din comuna Ilișești, cu privire la furtul a 7 covoare de pe gardul locuinței sale, precizând că a recuperat prejudiciul în totalitate.

Bărbatul deposedat de covoare locuiește în Ilișești, în zona cartierului de romi, iar în cursul zilei de ieri a spălat, ca tot creștinul înainte de sărbători, 7 covoare pe care le-a pus să se usuce pe gardul locuinței sale. În jurul orei 21:30 a fost sunat de către un vecin, care l-a întrebat dacă mai are covoarele pe gard, persoana vătămată constatând lipsa acestora.

Vecinul i-a spus persoanei vătămate că a găsit covoarele care îi lipsesc. Într-un atelaj hipo care se află în curtea sa, precizându-i că în apropierea atelajului se afla un bărbat căruia i se spune „Dolar” împreună cu alte două persoane, pe care nu le-a recunoscut, și că, în momentul în care au fost întrebați de proveniența covoarelor, aceștia au fugit.

Vecinul s-a deplasat cu atelajul hipo la domiciliul persoanei vătămate și i-a restituit covoarele ce au fost reclamate a fi sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.