Mopan Suceava
EvenimenteSocial

Donație a Fundației Umanitare Assist către ISU „Bucovina” Suceava: 𝘁𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗲𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗲𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲 𝗖𝗣𝗥 (de resuscitare cardiopulmonară ) în valoare totală de 𝟱𝟴.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 vor spori gradul de pregătire al salvatorilor

Fundația Umanitară ASSIST a donat, la jumătatea lunii aprilie, 𝘁𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗲𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗲𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲 𝗖𝗣𝗥 (de resuscitare cardiopulmonară ) în valoare totală de 𝟱𝟴.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 către ISU „Bucovina” Suceava.

Seturile sunt compuse din manechine de resuscitare cardiopulmonară și brațe multivenoase de injecție, fiind reprezentări precise ale zonelor de acțiune din corpul uman. Acestea vin în sprijinul 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹 din cadrul serviciilor de urgență și voluntarilor care răspund la apelurile cetățenilor din județul Suceava.

De echipamente vor beneficia trei detașamente ISU Suceava (Suceava, Rădăuți și Vatra   Dornei, sporind, astfel, gradul de pregătire al salvatorilor din județul Suceava), dar vor fi utilizate și în cursurile de prim ajutor din școli, în baza unui protocol de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Cursurile urmează a  fi realizate la cerere, având scopul de a familiariza elevii cu tehnicile de prim ajutor și de a forma abilități necesare intervenției în situații critice.

”Această donație a fost posibilă datorită comunității locale care a răspuns cu generozitate la strângerea de fonduri demarată de Fundația Umanitară ASSIST la concertul caritabil de Crăciun din luna decembrie a anului trecut.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect!”, au transmis reprezentanții Fundației Umanitare ASSIST.

Foto și informații: https://www.facebook.com/photo/?fbid=412851978052734&set=pcb.412877878050144

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *