Dorin Goian a demisionat astăzi din funcția de antrenor al echipei de fotbal Bucovina Rădăuți

Dorin Goian a luat astăzi decizia de a demisiona, din motive personale, de la CSM Bucovina Rădăuți. Clubul a transmis un comunicat prin care îi mulțumește acestuia pentru tot ce a făcut ca antrenor principal: ”După o perioadă de doi ani și jumătate petrecute ca antrenor principal al Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian a decis să demisioneze, din motive personale!!!

Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru echipa noastră și totodată pentru fotbalul rădăuțean, ai fost un exemplar fotbalist și ești și vei fi un MARE antrenor!!!

A fost o onoare si o mândrie să te avem antrenor!
Îți dorim mult succes pe mai departe!!!”

După decizia luată astăzi, Dorin Goian a declarat:
,, Băieți astăzi mi-am dat demisia de la Bucovina Radauti din motive personale. M-am gândit mult pănă sa iau aceasta decizie și am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac acest lucru. Am petrecut doi ani și jumătate grozavi alături de voi ,au fost momente frumoase, mai puțin frumoase peste care am trecut împreuna.

Vă mulțumesc pentru tot…sunteți o echipa superba și niște caractere frumoase cum rar mi-a fost dat sa întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade am făcut-o neintenționat sau pentru a îmbunătăți unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucram împreuna in viitor și sunt sigur ca mulți dintre voi aveți multe de dovedit in fotbal.

O sa rămâneți în sufletul meu și va voi susține necondiționat.
Va doresc multă bafta, spor și sănătate!
P.S. Veți rămâne tot timpul “milionarii” mei!
Totodată, mulțumesc întregii conduceri administrative (președinte, director, oamenii de la stadion) și primarului din Rădăuți pentru susținere “

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *