Mopan Suceava
ActualitateSport

Dorin Goian și-a dat demisia de la Foresta, împreună cu conducerea clubului

Antrenorul echipei de fotbal Foresta Suceava, Dorin Goian, și-a anunțat astăzi demisia într-o conferință de presă pe care a organizat-o împreună cu ceilalți membri din conducerea clubului, președintele Gabriel Clim și vicepreședintele Marian Bordeianu, care de asemenea au demisionat.

Ei au explicat că decizia luată nu are nicio legătură cu ratarea calificării în Liga a II – a, ei susținând că ar fi recurs la acest gest chiar și dacă Foresta s-ar fi calificat, după dubla din finala barajului cu Ceahlăul Piatra Neamț.

Motivele reale sunt suita de conflicte cu actionariatul clubului, respectiv cu membrii fondatori Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian.

Conducerea demisionară a clubului Foresta – președintele Gabriel Clim și vicepreședintele Marian Bordeianu, ar fi preluat echipa cu datorii foarte mari, din perioada când președinte era Andrei Ciutac iar vicepreședinte Marian Ungurian, cei doi fiind și membri fondatori alături de moldoveanul Ion Lozovan.

Situația s-a complicat atunci când s-a descoperit că clubul are și alte datorii decât cele declarate,  astfel încât s-a ajuns ca noua conducere a clubului să aducă bani de acasă, de la sponsori și să apeleze la bunăvoința creditorilor, pentru eșalonarea plății datoriilor.

Dorin  Goian, Gabriel Clim și  Marian Bordeianu au crezut că se vor descurca, dar membrii fondatori, acționari ai clubului, nu au ajutat cu nimic, așteptând doar banii oferiți de Primăria Suceava. Tensiunile s-au acutizat  în luna  aprilie când membrii fondatori au decis să-l tragă pe linie moartă pe Gabriel Clim,  retrăgându-i dreptul de semnătură în bancă.

Dorin Goian a ținut să precizeze că nu i s-a impus niciodată de la Primărie ca el sau jucătorii să nu lupte pentru promovare. Dânsul crede că cea mai bună soluție în acest moment, pentru un fotbal curat la Suceava, este reluarea cursei pentru performanță fotbalistică cu un alt club, care să pornească din Liga a V-a.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other