Mopan Suceava
Evenimente

Dorind să ajute un vecin invalid să coboare scările, un sucevean s-a prăvălit pe scări şi a murit

Ieri dimineaţă, 03.07.2019, la ora 09:40, poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că tatăl său în vârstă de 82 ani din Suceava a decedat în Spitalul Județean Suceava ca urmare a unei autoaccidentări suferite în data de 26 mai.

În data de 26 mai 12.00, bărbatul l-a ajutat pe un vecin imobilizat în scaun cu rotile să coboare scările blocului unde locuiesc, respectiv municipiul Suceava str. Oituz, nr. 38. În momentul în care au ajuns între etajul I și parter, victima s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, accidentându-se la cap. Urmare a leziunilor suferite, bărbatul s-a deplasat la U.P.U. din cadrul Spitalul Județean Suceava unde i s-au acordat îngrijiri medicale, după care a fost externat.

La o lună după eveniment, în data de 27.06.2019, bărbatul accidentat a acuzat dureri în zona capului fapt pentru care s-a deplasat din nou la spital unde a fost internat pe Secția Neurochirurgie și operat ulterior, deoarece în urma investigațiilor medicale i s-au găsit două hematoame subdurale.

La data de 30.06.2019 situația sa s-a agravat și a fost internat pe Secția Reanimare unde a decedat în jurul orelor 12.00, urmare a complicațiilor suferite.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă, ce urmează a fi soluționat procedural de către BIC Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *