Dorind să scape basma curată, un rădăuțean băut la volan care a intrat cu mașina în zidul unui imobil, a anunțat prin 112 că i-a fost furat automobilul

Sâmbătă seară, înainte de ora 18.00 ora 17.55, lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au fost sesizați prin intermediul ofițerului de serviciu cu privire la faptul că pe strada Spitalului din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului.

La fața locului a fost identificat un autoturism marca VAUXHALL care prezenta avarii în partea frontală, intrând în coliziune cu un imobil  de pe strada respectivă. La locul producerii evenimentului rutier a fost identificat apelantul, care a relatat lucrătorilor de poliție faptul că a observat cum conducătorul autoturismului susmenționat a provocat evenimentul rutier, la scurt timp a coborât din autoturism, îndreptându-se în grabă către strada Ștefan cel Mare. Ulterior, pe la ora 18:10, Daniel P., de 28 ani, localnic, a sesizat prin 112 faptul că i s-a sustras autoturismul marca VAUXHALL ce se afla parcat pe strada Ștefan cel Mare, având cheile în contact.

La scurt timp, acesta s-a prezentat la locul producerii evenimentului rutier, prezentând leziuni la nivelul capului, polițiștii având suspiciunea că Daniel P. era conducătorul auto ce a provocat evenimentul rutier, care a plecat de la fața locului.

Întrucât tânărul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/litru alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind examinat de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, i-a fost stabilit diagnosticul  „ plăgi escoriate la nivelul capului”.

Cu privire la sesizarea privind furtul autoturismului susmenționat, aceasta nu se confirmă, în urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, coroborate cu cele declarate verbal de către un martor identificat, stabilindu-se că apelantul la 112 – Daniel P. – a fost cel care a condus autoturismul marca VAUXHALL provocând evenimentul rutier şi părăsind locul accidentului fără încuviinţarea lucrătorilor de poliţie.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *