Dorința de a avea tenul veșnic tânăr, a făcut-o pe o femeie de 65 de ani să fure produse cosmetice dintr-un supermarket din Vatra Dornei. Cocheta a ajuns pe mâinile poliției

O femeie de 65 de ani a fost dată pe mâna poliției, după ce a fost prinsă în supermarketul Kaufland din Vatra Dornei furând mai multe produse cosmetice. Cocheta femeie s-a gândit că poate trece neobservată de paza magazinului, cu produsele de întinerire a tenului, dar ceva din prezența ei a atras atenția guarzilor.

Astfel, în dimineața zilei de 26.08.2022, la ora 09.59, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către agentul de securitate al supermarketul Kaufland, despre faptul că din incinta magazinului o persoană de sex feminin a sustras mai multe produse.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, femeia de 65 ani, din municipiul Vatra Dornei, s-a deplasat la magazinul Kaufland de pe strada 22 Decembrie, pentru a face unele cumpărături. A luat de pe raftul cu produse cosmetice o cremă de zi pentru îngrijirea tenului, șapte plicuri de  mască pentru față, două cutii de tratament pentru față, produse pe care le-a introdus în geanta de umăr. Femeia a trecut de casele de marcat fără a achita produsele mai sus-menționate, fapt pentru care a fost oprită de către agentul de securitate, predând de bună-voie bunurile sustrase.

Prejudiciul total cauzat se ridică la suma de 203,88 lei, fiind recuperat în totalitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *