Dosar de ucidere din culpă după ce o femeie din Suceava a murit în apartament, în circumstanțe nelămurite

Ieri dimineață, după ora 9.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către un bărbat din oraș despre faptul că a găsit-o pe soția sa, decedată într-o cameră a locuinței.

Polițiștii au stabilit că în seara precedentă, în jurul orelor 21:00, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, bărbatul s-a deplasat în dormitorul său, lăsând-o pe soție în bucătărie întrucât aceasta nu-și terminase băutura, urmând ca și ea la rândul ei să se deplaseze în al doilea dormitor.

A doua zi dimineața, pe la orele 07:00 soțul s-a trezit, a ieșit din apartament pentru a plimba cățelul observând faptul că ușa de la dormitorul soției este închisă. În momentul în care a revenit, s-a deplasat în dormitor unde a găsit-o pe soție căzută de pe pat, cu fața în jos, fără semne vitale. Echipajul de la ambulanță, ajuns la fața locului, a constatat decesul femeii.

Examinând cadavrul s-au identificat echimoze mai vechi în zona fesei stângi, omoplatului stâng și brațului drept. Defuncta suferea de tulburare bipolară fiind în evidențele Secției Psihiatrie Burdujeni.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *