Mopan Suceava
Actualitate

Dosar de ucidere din culpă, după ce un sucevean a cerut Poliției să facă anchetă la Spitalul Județean, spunând că soția lui de 78 de ani a murit în urma anesteziei

Luni, 31 iulie, pe la ora 13:00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 77 ani din localitate, cu privire la faptul că în data de 30.07.2023 soția sa, în vârstă de 78 ani, a decedat în timp ce se afla în Spitalul Județean de Urgență Suceava, ca urmare a unei proceduri de anesteziere, în vederea efectuării unei operații.

Polițiștii au stabilit că în noaptea de 29/30.07.2023, bătrâna de 78 ani, a acuzat o stare de rău, manifestată prin dureri abdominale, în timp ce se afla acasă.

În dimineața zilei de 30.07.2023, pe la orele 10:00, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de către un nepot. A fost transportată pe secția de Chirurgie Generală a Spitalului, însă în jurul orei 15:05 medicii au fost nevoiți să constate decesul ei .

Soțul răposate a explicat polițiștilor că după opinia sa, decesul soției sale a fost cauzat de o culpă medicală, în condițiile în care de la domiciliu a plecat conștientă, iar decesul s-ar fi produs în urma unei proceduri medicale de anesteziere.

Cadavrul decedatei  a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cauzelor morții.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *