Dosar penal, amendă plus o vătămare corporală pentru un şofer de 19 ani care a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat public, la Adâncata

Luni, 28.10.2019, la ora 18.30, la sediul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier s-a prezentat Ţ.I., un tânăr de 19 ani, din comuna Adâncata, care a declarat în scris faptul că în timp ce conducea autoturismul BMW, pe DN 29 A, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Adâncata, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public din beton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost întocmit proces verbal prin care a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea vitezei.

A doua zi, la data de 29.10.2019, ora 16.03, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către personalul din cadrul secției UPU a Spitalului Județean Suceava, despre faptul că s-a prezentat Ţ.I. de 19 ani, din comuna Adâncata și care a declarat faptul că este victima unui accident rutier.

S-a constata că în urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului de 19 ani care a fost diagnosticat cu contuzie lombară şi escoriații faciale.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de  „vătămare corporală din culpă”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *