Dosar penal împotriva unui bărbat din Vicovu de Jos care a tăiat doi arbori aparținând Primăriei Vicovu de Sus

Ieri pe la amiază, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 despre faptul că, într-o zonă din apropierea râului Suceava de pe raza localității au fost tăiați ilegal doi arbori.

Polițiștii deplasați la fața locului, într-o zonă acoperită cu vegetație forestieră situată în apropierea râului Suceava de pe raza orașului Vicovu de Sus, în spatele locuinței aparținând unui bărbat de 46 de ani de loc din comuna Vicovu de Jos, a fost identificat proprietarul și tatăl acestuia, precum și două cioate ce proveneau din tăierea a doi arbori din specia stejar și fag, aceștia nefiind marcați silvic.    

Din primele cercetării, polițiștii au stabilit faptul că, terenul de pe care au fost tăiați cei doi arbori aparține Primăriei orașului Vicovu de Sus, bărbatul de 46 de ani recunoscând comiterea faptei.

Materialul lemnos identificat la fața locului, respectiv cantitatea de 5,72 m.c. lemn de foc din speciile stejar și fag, a fost predat în custodia Primăriei orașului Vicovu de Sus.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *