Actualitate

Dosar penal pentru un bărbat din Straja care a reclamat că a fost bătut de soacră, stabilindu-se că el a pornit scandalul, după ce a venit acasă beat

Scandal mare aseară, într-o gospodărie din Straja. Un bărbat a sunat la 112 reclamând că l-a bătut soacra. Ulterior aceasta, dar și fiica ei l-au acuzat pe acesta că el a început scandalul, după ce a venit acasă beat și le-a lovit pe femei.

Sâmbătă seară, înainte de ora 22.00, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către G.B. din comuna Straja, cu privire la faptul că a fost lovit de soacra sa cu o cană în cap.

Polițiștii au aflat că în jurul orei 21:30, în timp ce bărbatul se afla în casă, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, a fost lovit într-adevăr lovit în zona capului cu o cană de către soacra sa lui L.P.

Acesta a suferit o leziune superficială în zona capului, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți de către un echipaj de ambulanță.

Ulterior, patrula ajunsă la fața locului a fost sesizată direct de către I.B., soția lui G.B.,, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată fizic de către acesta, ea precizând că  și mama ei, L.P. , a fost agresată fizic de către bărbat.

Astfel că polițiștii au refăcut firul evenimentelor, în baza noilor informații. La data de 03.06.2023, în jurul orei 21:30, în timp ce numita I.B. se afla la locuința de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, a fost lovită cu palma în zona feței de către soțul ei.

Văzând acestea, L.P., a luat o cană ce se afla pe o masă din locuință și l-a lovit pe G.B., pentru a-l determina să înceteze agresiunea fizică împotriva fiicei sale

În aceeași succesiune de evenimente, bărbatul a agresat-o fizic și pe soacra sa, lovind-o în zona brațului stâng.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către cele două femei, a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanelor vătămate, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva lui G.B., pe o perioadă de 5 zile.

Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *