Dosar penal pentru un individ din Stroiești care a distrus un aparat de păcănele. Administratorul barului a fost amendat pentru că i-a permis acestuia să intre fără certificat verde

La 14.02.2022, ora 15.30, polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați despre faptul că un individ a distrus un aparat ”Slot machine”, amplasat în incinta barului S.C. Soimaru Junior S.R.L. din Stroiești.

Polițiștii au constatat că în după amiaza zilei de ieri, Ionuț B.  de 22 ani, din localitate,  în timp ce se afla în încăperea special destinată aparatelor ”Slot machine” a localului, folosind unul dintre acestea, într-un puseu de nervi, a lovit cu pumnul ecranul aparatului, spărgându-l.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că la intrarea în încăperea special destinată aparatelor tip ”slot machine”, lui Ionuț B. nu i s-a solicitat să prezinte dovada vaccinării împotriva Sars-Cov-2, a trecerii prin boala Sars-Cov-2, precum și a unui rezultat negativ pentru infecția cu Sars-Cov-2 nu mai vechi de 72 de ore.

Separat de dosarul penal întocmit,  s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei a tânărului, precum și sancționarea contravențională a societății comerciale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *