Dosar penal pentru un șofer din Putna, prins de poliție în timp ce încerca să fugă din mașina oprită brusc la vederea echipajului. Șoferul avea permisul anulat și a refuzat testarea cu etilotestul

Ieri dimineață, 30.06.2020, la ora 04.15, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Putna, pe Drumul comunal Gura Putnei, au observat că la vederea echipajului de poliție, un autoturism de teren a oprit brusc, iar ocupanții acestuia în număr de doi, au coborât și au intenționat să intre în curtea unui imobil.

S-a procedat la interceptarea celor două persoane și cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul Mitsubishi înmatriculat în Bulgaria, a fost condus de un bărbat de 27 ani, din localitate, persoană care are permisul de conducere anulat.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat invocând faptul că nu a condus el autoturismul.

Bărbatul a fost însoțit și condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în prezenta medicului de gardă, acesta a refuzat prelevarea de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *