Dosar penal pentru un șofer fălticenean de 79 de ani care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni și în loc să anunțe poliția, a dus-o acasă

Aseară pe la ora 21.00, Triajul Spitalului Municipal Fălticeni a sesizat Poliția municipiului Fălticeni despre faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 54 ani, din municipiul Fălticeni, care a declarat că a fost victima unui accident, iar  conducătorul auto a plecat de la fața locului.

În urma cercetărilor s-au stabilit că la ora 19.30, femeia traversa strada  Nicolae Bălcescu din localitate pe trecerea de pietoni și a fost acroșată de autoturismul Toyota care circula din direcția strada Sucevei către Policlinică.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii care a fost transportată de către autor la domiciliu cu autoturismul implicat în accident, fără a fi sesizată Poliția. La ora 20.40, victima s-a prezentat la Spitalul Fălticeni pentru îngrijiri medicale.

A fost identificat autoturismul cât și conducătorul acestuia în persoana unui bărbat de 79 ani, din municipiul Fălticeni. Cei doi au  fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, iar conducătorului auto i s-au  recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *