Dosare penale pentru comercianți de artificii din Rădăuți și Poiana Stampei

Luni, 27 decembrie, pe la ora 14:00, lucrătorii din cadrul Biroului Ordine Publică Rădăuți, au identificat o femeie în vârstă de 44 de ani, angajat în calitate de pirotehnist la o societate comercială, în timp ce comercializa articole pirotehnice către doi minori  în vârstă de 12 și 10 ani.

Au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 20 emițătoare sunet categoria P1, marca Fire Show, 4 petarde middle „DUM BUM” și 240 petarde  categoria P1.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „comercializare de articole pirotehnice către minori ”.

Tot ieri, în jurul orelor 14,30, polițiștii l-au depistat pe raza municipiului pe numitul Ivancea Ionel, din comuna Poiana Stampei, persoană despre care existau informații că în ultima perioada a comercializat articole pirotehnice fără drept.

În urma verificării persoanei în cauză, asupra sa au fost identificate un număr de 65 de articole pirotehnice (petarde, 24 cu un foc și 41 cu 3 focuri, marcă neprecizată).

Ți în această cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de “orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”. Articolele pirotehnice identificate asupra bărbatului au fost  confiscate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.