Mopan Suceava
Actualitate

Dosare penale pentru contrabandă și peste 1800 de pachete cu țigări confiscate în Bazarul din Rădăuți

Ieri, dimineață, începând cu ora 10.00, polițiștii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor economice din IPJ  au făcut o verificare la spațiul comercial unde își desfășoară activitatea I.I. COCA ADRIAN, situat în incinta Bazarului Rădăuți, denumit „Cartin”, fiind obținute informații privind un spațiu de depozitare situat în apropiere, aparținând aceluiași agent economic.

În urma verificărilor, polițiștii au  găsit mai multe pachete cu țigarete netimbrate care erau depozitate în cutii de carton și sacose din rafie, despre care administratorul spațiului  a recunoscut că îi aparțin.

S-au găsit în total 1584 de pachete cu țigări, în valoare aproximativă de 27.000 lei, care au fost confiscate. Polițiștii au identificat, în același spațiu,  au fost identificate sumele de 950 euro și 4500 lei, dispunându-se ridicarea lor în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia activităților desfășurate a mai fost depistată o persoană care deținea 259 pachete cu țigări, procedându-se la  aplicarea unei sancțiuni contravenționale și luarea măsurii confiscării țigaretelor. S-au întocmit dosare penale privind infracțiunii de „contrabandă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *