Două accidente petrecute aproape în același timp, aseară: o mașină în care se aflau și doi copii s-a răsturnat la Capu Câmpului; o autoutilitară s-a ciocnit cu un TIR, la Drăgușeni

Două accidente soldate cu mai mulți răniți s-au petrecut aseară aproape în același timp, la Capu Câmpului și Drăgușeni. Pe la ora 19.00, un autoturism s-a răsturnat pe raza localității Capu Câmpului. Au fost implicate trei persoane dintre care doi minori care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

După aproximativ 10 minute, s-a produs o  coliziune între o autoutilitară și un autotren pe raza localității Drăgușeni. Au fost implicate două persoane care în urma evaluărilor medicale au refuzat transportul la spital. Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *